- Stemningen er ikke god

Xabi Alonso er bekymret for Liverpool.

(Dagbladet.no): Etter flere spennende kjøp ble Liverpool i sommer betraktet som en soleklar utfordrer til årets Premier League-tittel. Etter 13 spilte kamper står de stolte røde med kun 18 poeng.


Etter gårsdagens målløse oppgjør mot Middlesbrough har ikke Rafael Benitez\' menn
scoret et bortemål på over ni timer.

Og selv om den spanske manageren til stadighet gjentar sine mantra som «vi tenker bare på neste kamp» og «i dag var vi uheldige», så begynner pessimismen å bre seg i storklubben fra Anfield.

- Det blir vanskeligere og vanskeligere å kjempe om tittelen for oss nå. Ikke bare på grunn av den store poengforskjellen, men også på grunn av atmosfæren jeg ser i klubben, sier midtbanedirigenten Xabi Alonso ifølge Skysports.

For nå går det på selvtilliten løs.

- Jeg ser pessimisme og derfor vil det bli svært vanskelig å slå tilbake. Vi makter ikke å vinne tre kamper på rad, og klarer ikke å overføre kraften og lagånden fra Champions League-kampene til ligakampene, avslutter spanjolen.

•Din kommentar: Hva er galt med Liverpool?

TUNGE TIDER: Xabi Alonso sier at Liverpools ustabilitet og slette borteform har skapt pessimisme og dårlig atmosfære i Anfield-klubben. Her er spanjolen i bortetapet for Arsenal. Foto:Reuters
TUNGE TIDER: Xabi Alonso sier at Liverpools ustabilitet og slette borteform har skapt pessimisme og dårlig atmosfære i Anfield-klubben. Her er spanjolen i bortetapet for Arsenal. Foto:Reuters Vis mer