Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Stemningen var helt syk. Kult å oppleve Champions League

Joshua King til Dagbladet etter debuten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): Galatasaray - Manchester United 1-0.

Joshua King fikk sin andre førstelagskamp for Manchester United i kveld. Den første var et ni minutter langt innhopp i ligacupen mot Wolves for drøyt tre år siden.

I kveld kom 20-åringen fra Oslo inn med drøye fem minutter igjen på kampuret på stillingen 1-0 til hjemmelaget og foran et ellevilt publikum.

- Stemningen var helt syk, sier King til Dagbladet.

Selv om det ikke ble så mange minutter på banen for nordmannen i kveld, er han glad for å ha blitt en fotballopplevelse rikere.

- Det var kult å komme innpå og oppleve Champions League. Det var en veldig gøy erfaring, sier King.

- Det var en vanlig fotballkamp i og med at vi var videre og det ikke var så mye press på laget. Men vi ville jo vinne, så er litt nedtur at vi tapte - spesielt i debuten min. Men det var gøy! Og tyrkerne skal ha for å lage stemning! sier King.

Burak Yilmaz nikket inn kampens eneste mål etter en corner i 53. minutt. Hjemmelaget hadde de største sjansene også utenom scoringen, og vant en fortjent seier mot et reservepreget United-mannskap.

United skapte litt kaos foran målet til Galatasaray i sluttminuttene, men klarte ikke å score.

Manchester United var klare som gruppevinnere allerede før kampen, men for Galatasaray var kveldens kamp meget viktig.

Tyrkerne kjemper om andreplassen i gruppa med rumenske Cluj. Galarasaray spiller borte mot Braga i siste kamp, Cluj skal til Old Trafford. Fordel Galatasaray som ligger foran Cluj på innbyrdes oppgjør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!