Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stempler Gamst, Braaten og Riise som verst i klassen

Engelsk storavis har spurt fansen.

(Dagbladet.no): Med unntak av John Carew, har ikke nordmennene satt sitt preg på Premier League denne høsten.

Morten Gamst Pedersen har uvanlig nok ikke åpnet scoringskontoen, Daniel Braaten sitter ikke engang på benken og John Arne Riises framtid i Liverpool virker stadig mer usikker.

The Independent har bedt én sesongkortinnehaver fra hver Premier League-klubb vurdere klubbens innsats så langt, og nominere sine «dazzlers» og «dunces» - altså stjerna og dumrian.

De norske havner i dumrian-kategorien.

Blackburn-supporter Andrew Tattersall trekker fram Roque Santa Cruz som klubbens beste - og Gamsten som den største skuffelsen.

- Pedersen har vært forferdelig, vi trenger ham tilbake i formen han var for 18 måneder siden, da målene fløy inn fra alle vinkler, sier han.

Enda dårligere skussmål får Daniel Braaten.

- Virker å være helt ute av det, og er blitt veldig lat og uinteressert, sier Bolton-supporter David Blackburn.

IKKE I FJORÅRSFORM: Morten Gamst Pedersen har ikke klart å leve opp til det høye nivået fra de to foregående sesongene. Vadsø-gutten har ennå ikke scoret Premier League-mål i høst, og har også sittet på benken i enkelte kamper. Foto: AFP
IKKE I FJORÅRSFORM: Morten Gamst Pedersen har ikke klart å leve opp til det høye nivået fra de to foregående sesongene. Vadsø-gutten har ennå ikke scoret Premier League-mål i høst, og har også sittet på benken i enkelte kamper. Foto: AFP Vis mer

Liverpool-fansen venter fortsatt på å se venstreslegga til John Arne Riise denne sesongen, og nordmannen må finne seg i å dele jumboplassen på lista til Joe Rimmer, en av spaltistene på Liverpools hjemmeside.

- Sissoko har ikke prestert, og jeg er også bekymret for Riise, sier han.

John Carew blir ikke nevnt av Aston Villas supporterrepresentant, som trekker fram Ashley Young som lagets ener så langt denne sesongen.

Stempler Gamst, Braaten og Riise som verst i klassen
<B>UTE I KULDA:</B> Daniel Braaten får spille i UEFA-cupen, men i ligaen får han minimalt med spilletid.
<B>UVISS FRAMTID:</B> John Arne Riise får ofte spille i de viktige kampene, men fansen er ikke fornøyd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media