Stempler van Persie som ufin og respektløs

Wikestad tror likevel spissen blir gullnøkkelen.

BRYTER MED SJEFEN: Arsene Wenger (t.h) fikk en kalddusj da kaptein Robin Van Persie i sommer offentliggjorde et ønske om å forlate Arsenal. Nå hevdes det at spissen er tett på en overgang til Manchester U. Foto: Scanpix/ REUTERS / Eddie Keogh
BRYTER MED SJEFEN: Arsene Wenger (t.h) fikk en kalddusj da kaptein Robin Van Persie i sommer offentliggjorde et ønske om å forlate Arsenal. Nå hevdes det at spissen er tett på en overgang til Manchester U. Foto: Scanpix/ REUTERS / Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Robin van Persie (29) er hovedpersonen i sommerens heftigste overgangsføljetong i Premier League.

To ganger har Alex Ferguson snakket høyt om at Manchester United ønsker seg Premier League-toppscoreren - samtidig som både Juventus og Manchester City tilsynelatende har gitt opp jakten.

Tre dager før ligastarten er nederlenderen fortsatt Arsenal-spiss . Søndag forvirret han fansen i Tyskland - og han nekter fortsatt å forlenge en kontrakt som går ut neste sommer.

Dødelig duo I dag skriver britiske aviser at United og Arsenal er på glid - klubben er i intense forhandlinger om en van Persie-overgang.

TV 2-kommentator Kasper Wikestad mener van Persies framtid fort avgjør ligagullet:

- Jeg føler van Persie er nøkkelen. Hvis han blir i Arsenal er de plutselig en utfordrer, går han til United er de ligafavoritter. Han og Rooney var nummer 1 og 2 på toppscorerlista i fjor, og de toppet også poenglista over mål og assister. Noen sier United ikke trenger van Persie, jeg er helt uenig, sier Wikestad til Dagbladet og utdyper:

- Van Persie er en garantist for mål. Han og Rooney sammen i 4-4-1-1-formasjon kan ikke bli noe annet enn fullstendig dødelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer