Stemples som juksemaker

Viking-keeper Frode Olsen mener Ørjan Bergs armbruk mot keeperne er så stygg på cornerne at dommer Roy Inge Olsen må advares før Rosenborg-Viking i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som ledd i kampforberedelsene har Frode Olsen sett Fredrikstad-Rosenborg i forrige serierunde på video. Han merket seg spesielt Ørjan Bergs rolle på cornere.

- Han stiller seg foran keeper og bruker armene for å dytte keeper bakover. Det gjorde han på alle cornerne. Hadde jeg vært dommer, hadde jeg blåst frispark mot Ørjan hver eneste gang. Det gjorde dessverre ikke dommeren i denne kampen, sier Frode Olsen.

Viking-keeperen tok opp temaet første gang i gårsdagens Stavanger Aftenblad. Der ble han spurt om han mener at RBK jukser.

- Så lenge dommeren ikke blåser, er det dessverre per definisjon lovlig. Men jeg er overbevist om at dette er et bevisst sperretrekk fra Rosenborg og Ørjan Berg, svarte Olsen. Han mener det er helt opplagt at Frode Johnsens 1-0 scoring mot Fredrikstad skulle vært annulert fordi Ørjan Berg hindret keeper. Han er overbevist om at Ørjans rolle er et bevisst sperretrekk fra Rosenborgs side.

- Dette må vi ta hensyn til og unngå at jeg blir innestengt, sier Olsen.

- Presses bakover

Viking har diskutert mottrekk på trening, og kommer ifølge Olsen til å ta opp saken med dommertrioen før kampen. Slik håper de å gjøre dommer Roy Inge Olsen ekstra årvåken for hva som skjer i feltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer