Stemples som «kaos-konge» etter Køln-exit

Tysk avis hevder Finke kan være på vei tilbake.

KAOS: I tyske Bild blir Ståle Solbakken og Køln stemplet som kaos-konger etter at han i går fikk sparken i FC Køln. Lokalavisa Express mener tidligere sportsdirektør Volker Finke kan være på vei tilbake til klubben. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
KAOS: I tyske Bild blir Ståle Solbakken og Køln stemplet som kaos-konger etter at han i går fikk sparken i FC Køln. Lokalavisa Express mener tidligere sportsdirektør Volker Finke kan være på vei tilbake til klubben. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Kaos-konger» og «vil ha Finke tilbake».

Slik lyder tyske Bild og Køln-avisa Express etter at Ståle Solbakken fikk sparken i FC Køln.

I går ettermiddag ble Solbakken kalt inn til møte med klubbens daglige leder, Claus Horstmann, og nordmannen fikk beskjed at han er uønsket videre.

Finke tilbake? Det er tidligere Køln-trener Frank Schaefer som har fått i oppdrag å lede laget ut sesongen.

Lokalavisa Express hevder også at deler av spillergruppa nå ønsker tidligere sportsdirektør Volker Finke tilbake til klubben. Avisa skriver at Finke har vært med på å redde klubben før, at han er en respektert profil og at han kan friske opp miljøet i klubben.

Finke ble sparket fra Køln-jobben så sent som i mars, etter at det skal ha vært en konflikt mellom ham og trener Solbakken.

- Kaosklubb Den tyske storavisa Bild stempler Solbakken og Køln som kaos-konger etter flere utenomsportslige episoder etter nyttår med fylleskandaler, nedrykksfrykt og heksejakt fra fansen.

NY TRENER: Frank Schaefer er ny trener i Køln og leder laget ut sesongen. Foto: EPA/PETER STEFFEN
NY TRENER: Frank Schaefer er ny trener i Køln og leder laget ut sesongen. Foto: EPA/PETER STEFFEN Vis mer

I februar krasjet den slovenske forsvarsspilleren Miso Brecko i fylla etter klubbens karneval. Sist helg havnet den polske midtbanespilleren Slawomir Peszko på glattcelle etter en krangel med en taxisjåfør.

Denne uka ble treningsfeltet tagget ned av illsinte fans som skrev «Ingen ære», «forrædere» og «horesønner» på reklameskiltene som omgir treningsbanen Geissbockenheim.

TILBAKE?:Ståle Solbakken med sportsdirektør Volker Finke. Finke fikk sparken i mars, men kan nå være på vei tilbake etter at Solbakken er ferdig i klubben.
Foto:Erik Berglund
TILBAKE?:Ståle Solbakken med sportsdirektør Volker Finke. Finke fikk sparken i mars, men kan nå være på vei tilbake etter at Solbakken er ferdig i klubben. Foto:Erik Berglund Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer