- Stemplet meg i øyet

Frode Olsen vil ikke klage etter at Arild Sundgot stemplet ham i øyet og scoret.Viking-Lillestrøm 1-1 (ferdig)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Viking-Lillestrøm 1-1): Arild Sundgot scoret kveldens Lillestrøm-mål, men situasjonen før målet liknet mer på en brytekamp enn fotball. Sundgot kom alene med Frode Olsen, men tapte første runde. På returen fra landslagskeeperen viste Sundgot ingen nåde.

Med armer og bein og masse muskler kastet den store spissen seg inn i Olsen og en skliende Tengesdal og banket ballen i mål. Knockout i andre runde, men spørsmålet er om målet burde vært annulert for muskelbruk.

- Jeg reddet først skuddet fra Sundgot og så stoppet Tengesdal ballen på streken. Jeg kastet meg over ballen og holdt den, men så stemplet Sundgot meg i øyet og sparket ballen ut av hendene mine og inn i mål, sier Viking-keeper Frode Olsen - med blåveis.

- Jeg mener ikke å sutre, det er jo hyggelig for Sundgot å score, men jeg kan ikke forstå at det ikke ble blåst frispark for farefullt spill.

- Fortjener å vinne

Lillestrøm var klart best på Viking Stadion, men for tredje kamp på rad glapp seieren i sluttminuttene.

 • Lillestrøm rundspilte Rosenborg 2. mai, men Azar Karadas utliknet tolv minutter før slutt etter et langt innkast.
 • På søndag ledet Lillestrøm to ganger i Molde, men Magne Hoseth sørget tilslutt for uavgjort med en utlikning elleve minutter før slutt.
 • Og i dag: Alt så ut til å gå Lillestrøms vei, men Viking klarte ved innbytter Hannes Sigurdsson å berge ett poeng for Viking tre minutter før slutt.

  - Vi er gode og fortjener å vinne, og sånn har det vært de tre siste kampene. Vi holder ikke ut og slipper Viking inn i kampen, sier Lillestrøm-trener Arne Erlandsen til Dagbladet.no.

  Og Erlandsen har helt rett. Lillestrøm var best foran 11 561 tilskuere på nye Viking Stadion. Spesielt i starten av begge omgangene. Takket være en meget god Frode Olsen og ineffektive LSK-spisser forsterket ikke Viking-krisa seg i dag.

  - Er det mangel på konsentrasjon som skyldes de seine baklengsmålene?

  - Nei, jeg er ikke misfornøyd med gutta. Hvis noe er galt, så er det heller at vi blir overfokuserte på å holde ledelsen og at det oppstår stress, sier Erlandsen.

  Takker publikum


  Viking svarte på LSKs muskelmål med en real suser. Tre minutter før full tid fikk innbytter Hannes Siggurdsson ballen fra Thomas Pereira og islendingen nølte ikke fra 15 meter.

  - Jeg er veldig fornøyd med at vi kommer tilbake. Jeg kan absolutt ikke klage på innsatsen og gutsen til spillerne, sier midlertidig Viking-trener Bjarne Berntsen.

  Og når først Viking utliknet var de heller ikke langt unna å gå på poengslang i egen ny storstue.

  - Jeg mener vi kunne tatt alle poengene. Erik Nevland blir holdt og dratt og dyttet i duell med Frode Kippe på overtid. Hvis det ikke er straffe, så er det ikke mulig å komme nærmere, fortsetter Berntsen.

  Kaptein Frode Olsen er til tross for blåveisen fornøyd med dagen.

  - Lillestrøm hadde de største sjansene. Nok en gang tar vi poeng på en dårlig dag, og da kan vi ikke klage.

  - Og så kan du godt skrive at vi er veldig takknemlige for den fantastiske støtten vi har fått på hjemmebane i år. Jeg håper de har tålmodighet med oss, sier Frode Olsen.

 • Vi har dessverre ikke bilder fra kampen på grunn av streiken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer