Stengel-fulltreffer ødela for RBK: - De så ikke ut som noe fantastisk lag

Serieleder Rosenborg mistet i likhet med Brann og Sarpsborg 08 poeng i toppkampen. 

FIKK SISTE ORD: Herman Stengel jubler sammen med Christian Grindheim (t.h.) etter å ha utliknet mot Rosenborg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FIKK SISTE ORD: Herman Stengel jubler sammen med Christian Grindheim (t.h.) etter å ha utliknet mot Rosenborg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga - Rosenborg 1-1 (0-1)ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Brann og Sarpsborg 08 spilte begge uavgjort, og klarte derfor ikke å legge ekstra press på Rosenborg før bataljen mot VIF. Trønderne hadde på sin side en gyllen mulighet til å få en liten luke på toppen av tabellen.

Den sjansen lot de gå fra seg, etter å ha ledet fram til det var spilt 85 minutter. For fem minutter før slutt utliknet superinnbytter Herman Stengel etter en corner.

- Det er litt dårlig av Midtsjø som bommer på kula der. Da lander den i fanget mitt og det er bare å få den fortest mulig ned og strekke ut rista. Den fyker ned i hjørnet. Det var deilig, sier Stengel til Dagbladet.

Han mener Vålerenga leverte sesongbeste.

- Ja, absolutt. I dag var vi gode. Det er gøy få til det mot Rosenborg her foran så mye folk. Da kan det bli gøy da, sier Stengel.

- Vi vet hva som bor i oss. Det er bare det å få det ut, og det har vi slitt med tidligere i år. Vi har hatt litt skader og fram og tilbake. I dag ser vi virkelig hva som bor i oss, og da ser det slik ut, sier han.

21-åringen er glad for at det er spenning i Eliteserien, og at RBK ikke fikk luke i toppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer