Stenger hele fabrikken og drar til Falun for å følge Eldar Rønning

Det er bare at 32-åringen ikke skal dit...

IKKE TIL VM: Eldar Rønnings privatsponsor i Levanger drar til VM for å se på 32-åringen - problemet er bare at hovedpersonen selv ikke skal dit. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbldet
IKKE TIL VM: Eldar Rønnings privatsponsor i Levanger drar til VM for å se på 32-åringen - problemet er bare at hovedpersonen selv ikke skal dit. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbldet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Eldar Rønnings privatsponsor i Levanger, Normilk, ga de ansatte en skikkelig julegave i år:

Fabrikken stenges og alle de ansatte fikk tur til Falun for å se på skiløperen under VM.

Gaven er for å feire løperen Normilk har sponset siden 2004.

Skåret i gleden er nå at det ikke er funnet plass til Eldar Rønning i Norges tropp som skal til VM.

- Du føler deg som en liten dritt, en som ikke er verdig en plass på laget en gang, fortalte Rønning til Dagbladet da det ble kjent at han ikke er en del av laget som skal til VM i Sverige.

Dermed må Rønning bli hjemme under VM for første gang siden 2003.

- Det var litt ergerlig at Eldar ikke ble tatt ut. Vi skulle toppe dette i Falun. Nå får vi sette igjen champagnen hjemme, sier fabrikkeier Trond Thomassen til Trønder-Avisa.

Det å stenge fabrikken under VM koster Normilk én million i døgnet i tapte produksjonsinntekter, men fabrikksjef Øystein Vold forteller til avisa at det er kostnad de måtte tatt uansett - siden fabrikken må bygge om inntaket.

Til tross for nedturen i forbindelse med at Eldar Rønning ikke får bli med til VM, vil fabrikken fortsette å sponse 32-åringen videre.

- Det hadde vært kjempeartig om Eldar hadde vært med, men vi får likevel en kjempetur, sier fabrikksjef Øystein Vold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer