Stenger hetsen ute: - Fatter ikke at folk får seg til å skrive slikt

Solli klar for finale i EM.

TIL FINALE: Lavrans Solli overbeviste på semifinalen i 50 meter rygg, og er klar for finalen. Foto: EPA/TIM BRAKEMEIER
TIL FINALE: Lavrans Solli overbeviste på semifinalen i 50 meter rygg, og er klar for finalen. Foto: EPA/TIM BRAKEMEIER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg skal bli best, det er målet. Best i verden. Jeg gidder ikke å drive med dette for å sanke NM-medaljer. Jeg skal vise at jeg er verdens beste ryggsvømmer, enten det er et VM eller OL, har Lavrans Solli tidligere sagt til Dagbladet.

I dag var 22-åringen i aksjon i 50 meter rygg i EM, øvelsen der en medalje er nærmest innen rekkevidde.

Og i kveld kvalifiserte han seg til finale med god margin. Han tok ny norsk og nordisk rekord med èn hundredel på distansen (tiden 25.14), og går inn i finalen med sjette beste tid.

Datteren født for tidlig Lavrans Solli er samboer med Anja Johansen, som tidligere var kjæreste med den avdøde svømmeren Alexander Dale Oen.

Hun og den lille jenta de ble foreldre til i våres, er med til Berlin og EM. Men paret har opplevd mye hets etter at de ble foreldre.

Frøya kom til tre måneder for tidlig, og veide bare en drøy kilo da hun ble født. Paret er innstilt på å leve toppidrettslivet som en familie, og det innebærer reising. De fikk blant annet kommentarer på at det var uforsvarlig å ta med et prematurt barn utenlands, og noen mente de burde bli meldt til barnevernet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer