Stenges etter drapstrusler

Aalesund FK stengte i ettermiddag sitt debattforum etter drapstrusler mot Berit Riise.

Riise trues av Aalesund-fansen

Fotballagent Berit Riise ble utsatt for drapstrusler og meldinger om at huset til familien skulle brennes ned på debattforumet på

Aafks hjemmeside

i dag.

Bakgrunnen var Riises påstander om sexsjikane fra klubbens trener Ivar Morten Normark i går. Like før kl. 13.30 i dag tok Aalesund affære og stoppet hele diskusjonen på nettsidene.

- Det var uheldige innlegg der, så nå går det bare an å lese innlegg. Ingen kan skrive mer, sier markedsdirektør Hermann Ekeberg til Dagbladet.no.

Ifølge

Sunnmørsposten

fikk hjemmet til Riise-familien politiovervåkning etter truslene. Det er ikke kjent for Berit Riises ektemann Tormod.

Selv sier Riise til NTB i dag at hun er er rystet og sjokkert over truslene mot seg.

- Jeg tar disse truslene veldig alvorlig, sier Riise som har engasjert advokat Tor Erling Staff for juridisk bistand.

Styret stengte nettsiden

Det er styret til Aalesund FK som i dag vedtok at ingen lenger kan diskutere på nettsidene til klubben. Men foreløpig fører ikke drapstruslene til noen beklagelse til fotballagenten.

- Det er ikke min jobb, men det er beklagelig at slikt kommer ut på våre nettsider. Slikt hører ikke noe sted hjemme, sier Ekeberg som har ansvar for å overvåke sidene.

Han tror drapstruslene og forslagene om husbrenning ikke var alvorlig ment fra debattantene.

- Det har vært voldsom pågang, og det ble uheldig. Det med drapstrussel var nok spøk, det sto et smiletegn bak. Han trodde han var morsom, sier Aafk-lederen.

Vil møte supporterne

Familien Riise liker dårlig truslene på klubbens offisielle sider. Ektemannen Tormod tror det er ledelsens oppførsel etter beskyldningene om sexsjikanering som gjør fansen iltre.

- Dette skyldes Aalesunds merkelige holdning, at Arne Aambekk blånekter for at det skjedde. Vi kan når som helst møte supporterne ansikt til ansikt, sier Tormod Riise til Dagbladet.no.

(Dagbladet.no)

RYSTET:</B> Berit Riise er oppskaket etter at det ble framsatt drapstrusler på Aafks nettsider.