Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stensaas håper på LSK-overgang

Han og Kvisvik er ønsket på Åråsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRINGSJÅ (Dagbladet.no): Lillestrøm er på jakt etter billige forsterkninger til høstsesongen. Rutinerte Ståle Stensaas kan bli løsningen på lagets venstreback-problem.

- Klubbene har vi vært i kontakt med hverandre, og nå venter jeg bare på en avklaring på hva som skjer videre, bekrefter Stensaas til Dagbladet.no.

Trenger spilletid 

37-åringen har fått sparsomt med spilletid i Lyn denne sesongen, og håper Lyn lar ham gå til Åråsen på lån ut sesongen.

- Det er klart det betyr mye for meg å få spille fotball. Kontrakten min går ut etter sesongen, og jeg har faktisk vurdert om jeg skal gi meg da.

- Vil spill i LSK kunne forandre det?

- Ja, det kan det. Fysisk føler jeg meg veldig bra, og jeg tror ikke jeg vil ha noe problem med å holde en sesong til, mener den tidligere RBK-spilleren.

Berg positiv

NYE GRESSBEITEMARKER: Ståle Stensaas er klar for en overgang til Lillestrøm, hvor han i så fall vil slutte seg til tidligere lagkamerat Vidar Riseth. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
NYE GRESSBEITEMARKER: Ståle Stensaas er klar for en overgang til Lillestrøm, hvor han i så fall vil slutte seg til tidligere lagkamerat Vidar Riseth. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

Lyn-trener Henning Berg er åpen for at Stensaas kan gå.

- Ståle har vist stor profesjonalitet på trening, og i kamp for andrelaget. Det teller helt klart i hans favør. Derfor vil vi gjerne gjøre det som er best for Ståle, sier Berg.

Stensaas legger ikke skjul på at oppholdet i Lyn ikke er blitt som forventet.

- Jeg kom hit for å spille fast, så sånn sett har det ikke blitt som jeg ønsket. Men jeg føler at jeg har bidratt her likevel, og håper klubben fortsetter å gjøre det bra, sier trønderen.

Også Fredrikstads Raymond Kvisvik skal være på blokka til Lillestrøm, skriver Romerikes Blad. Styreformann i LSK, Per Mathisen, ønsker ikke verken å bekrefte eller avkrefte at Stensaas er på vei til Lillestrøm.

- Dette er Jan Åges (Fjørtoft) bord, så jeg vil ikke si så mye om det. Men på generelt grunnlag kan jeg si at vi kikker etter spillere, og vi registerer jo at Stensaas ikke får så mye spilletid i Lyn, sier Mathisen.

image: Stensaas håper på LSK-overgang

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!