Stensaas neste spillende trener?

Ønsket som assistent i Bodø/Glimt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For ei drøy uke siden ble Martin Andresen presentert som ny spillende manager i Vålerenga.

Nå kan en Lyn-spiller ende opp med å skifte beite for å kombinere benk og bane.

I dag bekrefter Ståle Stensaas overfor Avisa Nordland at han er blitt kontaktet av Bodø/Glimt med en forespørsel om å bli assistenttrener.

- Jeg har lyst til å spille ett til to år til. Kroppen kjennes bra, sier Stensaas til Avisa Nordland.

Trønderen mener absolutt at det lar seg kombinere å være både spiller og trener.

Men han understreker at de ikke har kommet lenger i forhandlingene enn at han er blitt kontaktet av påtroppende trener Kåre Ingebrigtsen.

Trenerambisjoner

Stensaas har tatt det såkalte «Trener C-kurset» til Norges Fotballforbund, og har lyst på en karriere på treningsfeltet også etter at han har gitt seg som fotballspiller.

<strong><b>AKTUELL SOM SPILLENDE ASSISTENT:</strong></b> Ståle Stensaas er blitt kontaktet av påtroppende Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen. Her er Stensaas i duell med Aasmund Bjørkan i cupfinalen 2003. Foto: TOR RICHARDSEN/SCANPIX
AKTUELL SOM SPILLENDE ASSISTENT: Ståle Stensaas er blitt kontaktet av påtroppende Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen. Her er Stensaas i duell med Aasmund Bjørkan i cupfinalen 2003. Foto: TOR RICHARDSEN/SCANPIX Vis mer

- Dette er noe jeg har tenkt å gjøre, sier han til Avisa Nordland om trenerambisjonene.

Den offensive venstrebacken har tidligere prøvd seg som trener både for kretslag og i Rosenborgs ungdomsavdeling.

Et mulig hinder på veien nordover, kan være hensynet til familien. Kona Trine Nordgård Stensaas spiller fotball for Røa og jobber i Oslo.

Stensaas neste spillende trener?
FORTSATT SPILLESUGEN: Stensaas bekrefter at han er lysten på en trenerkarriere, men sier til Avisa Nordland at han har lyst til å spille i ett til to år til.
KJENT FORMASJON: Bodø/Glimt spiller 4-3-3, akkurat som Rosenborg i glansdagene. Stensaas er godt kjent med Aspmyra gjennom mange år i Tippeligaen. Her rager han over Trond Fredrik Ludvigsen i 2005.
TILBAKE I TOPPEN: Glimt har også i år hatt en spillende leder, i sportsjef Erik Hoftun. Mandag slo de Odd i kvalifiseringen til Tippeligaen 2008.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer