Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stenvaag til v-cupfinale etter ryggbruddet

Havnet på 4. plass i Sydney.

60 SKUDD: Harald Stenvaag startet perfekt med 400 poeng på de første 40 skuddene i Sydney. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
60 SKUDD: Harald Stenvaag startet perfekt med 400 poeng på de første 40 skuddene i Sydney. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

Skytteren Harald Stenvaag (58) er tilbake for fullt etter ryggbruddet han pådro seg i vinter. Tirsdag klarte han en fjerdeplass i verdenscupen.

Stenvaag, som satser mot London-OL i 2012, pådro seg et brudd i ryggen etter et fall i en trapp tidligere i vinter.

Skytterveteranen er tilbake i konkurranse, og i favorittøvelsen 50 meter, 60 skudd i Sydney tirsdag klarte han en sterk fjerdeplass.

Han åpnet med perfekt skyting og klarte 400 poeng på de første 40 skuddene, men på de neste 20 fikk han noen niere. Før finalen lå han på delt tredjeplass med 596 poeng. I finalen skjøt han 104 poeng og ble nummer fire. Wang Weiyi fra Kina vant.

Are Hansen ble nummer 24 med 593 poeng, mens Stian Bogar ble slått ut i kvalifiseringen.

Tore Brovold ligger på delt femteplass med 49 treff etter at utøverne har skutt 50 av 125 duer i skeetkonkurransen. Ole Undseth har 46 treff, mens Jonas Filtvedt har 43. Skeetkonkurransen avsluttes onsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media