Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stephen Colbert sponser USAs OL-lag

Komikeren ber fansen om penger.

TRENGER PENGER: Trevor Marsicano og resten av det amerikanske skøytelandslaget trenger ny sponsor før OL i Vancouver i februar og får nå komiker-hjelp. Foto: Hendrik Schmidt/Scapinx
TRENGER PENGER: Trevor Marsicano og resten av det amerikanske skøytelandslaget trenger ny sponsor før OL i Vancouver i februar og får nå komiker-hjelp. Foto: Hendrik Schmidt/Scapinx Vis mer

|||Den populære komikeren Stephen Colbert skal sponse det amerikanske skøytelandslaget på veien mot OL i Vancouver.
Det fortalte Colbert på programmet sitt, «Colbert Report», mandag.

USAs skøyteløpere har manglet en hovedsponsor etter at den nederlandske banken DSB ble slått konkurs. Dermed gikk forbundet glipp av 300.000 dollar i sponsorinntekter.

Løperne skal gå med en «Colbert Nation»-logo, som er kallenavnet på komikerens fans, på drakten. Colbert betaler ingenting for sponsoravtalen, men han ber fansen gi penger via sin og skøyteforbundets hjemmesider.

Han har tidligere hatt suksess med lignende innsamlingsaksjoner.
— Se etter den logoen når de kommer ut av siste sving. Den vil være lett å se, for den kommer til å være først, sier Colbert.

(NTB)

FÅR LOGO: «Colbert Nation» skal det stå på skøyteløpernes drakter. Foto: Charles Sykes/Scanpix
FÅR LOGO: «Colbert Nation» skal det stå på skøyteløpernes drakter. Foto: Charles Sykes/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media