Sterk borteseier av Arsenal

På vei mot Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cesc Fabregas og Aleksander Hleb scoret i annen omgang og ga Arsenal 2-0-seier borte mot Sparta Praha i Champions League-kvalifiseringen.

London-laget var heldig som ikke kom under i en førsteomgang de tsjekkiske vertene dominerte. Nærmest var Sparta da Jan Rezek slo til på volley fra kort hold. Ballen var innom keeper Jens Lehman før den smalt i stolpen.

Arsenal spilte seg inn i kampen etter pause, men skapte lite før Gaël Clichy i det 72. minutt plukket opp en feilpasning fra Pavel Horvath på Sparta Prahas banehalvdel. Franskmannen løp fra en forsvarer og lurte en annen før han skjøv ballen til siden. Fabregas avsluttet kaldt og ga gjestene ledelsen.

Fabregas viste ti minutter senere sine defensive kvaliteter også, da han avverget en stor Sparta-sjanse.

Sparta yppet seg stadig, men greide ikke å få ballen i mål. I stedet kontret Arsenal inn sitt annet mål da Bacary Sagna stormet fram på venstrekanten og fant Hleb foran mål.

Med onsdagens borteseier ligger alt til rette for at Arsenal skal ta seg til mesterliga også i år. Tidligere onsdag vant Liverpool 1-0 borte mot Toulouse, så det virker som England får fire lag i turneringen også denne sesongen selv om begge kvalifiseringslagene trakk vriene motstandere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer