FORNØYD: Elverum-trener Christian Berge (t.h.) var tilfreds med det laget hans utrettet på bortebane mot Tatabanya i Ungarn.Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
FORNØYD: Elverum-trener Christian Berge (t.h.) var tilfreds med det laget hans utrettet på bortebane mot Tatabanya i Ungarn.Foto: Cornelius Poppe / ScanpixVis mer

Sterk Elverum-seier i Ungarn

Nærmer seg gruppespillet i EHF-cupen.

Elverum er et langt steg mot tredje runde i EHF-cupen i håndball. 27-23-seieren borte mot ungarske Tatabanya skal følges opp hjemme neste helg.

Laget til Christian Berge ledet 13-10 ved pause. Elverum må vinne også i neste runde for å få plass i gruppespillet. Også Haslum kommer inn i tredje runde.

Seriefavoritt Elverum tapte borte mot Drammen onsdag. Lørdag var det større vilje i laget. Før kampen etterlyste Berge «mer rølp, mer faenskap og mer glede».

- Jeg er godt fornøyd med at vi vant med fire og skal ikke legge for stor vekt på at vi slipper oss ned mot slutten av kampen. Vi kan fortsatt luke ut noen tekniske feil, og vi bør ha enda større tempo i det vi gjør, sa Elverum-trener Christian Berge til Østlendingen.

Det ble en fin idrettsdag for Elverum. Tidligere lørdag sikret fotballgutta seg opprykk til 1. divisjon med 2-1-seier over Raufoss.

(NTB)