Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sterk favoritt er Dagbladets banker

Key To Koreana sviktet som storfavoritt sist. Denne gang er det autostart, og Korean-datteren er feltets beste på sin store kapasitet. Vi tror hun er en vinner i ukens V65-omgang på Bjerke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se Bengts travtips• Her er sjansen til å vinne på hest!

Key To Koreana reparerte sterkt etter sin galopp sist og bekreftet sin fine form. Med bilstart skal galoppfaren være minimal for den sterke hoppa som trenes av Vidar Engebretsen.

- Key To Koreana ble hissig, slo sammen og feilet i volta sist. Formen er der. Hun er ikke så usikker på voltestart egentlig. Hun har stabilisert seg mye og er vanligvis flink og travsikker. Men hun ble altfor hissig sist.

Feilfritt skal hun kjempe om seieren, og jeg tror på en god vinnersjanse, sier trener Vidar Engebretsen til dagbladet.no.

Kusk Gunnar Austevoll sitter som vanlig opp bak den talentfulle hoppa.

- Key To Koreana galopperte seg vekk sist, men det var trolig bare et arbeidsuhell. Hun er mer enn god nok til å vinne et løp som dette feilfritt, sier Gunnar Austevoll.

Gunnar Austevolls vurdering av sine oppsitt:

- Venus Sund (V65-1) har jeg ikke kjørt i løp før. Men jeg testet ham i et hurtigarbeid. Jeg tror vi kjører for best mulig premie.

EN STERK BANKER. Key To Coreana er den tøffeste og sterkeste hoppa i flokken i V65-3. Foto: HESTEGUIDEN.COM
EN STERK BANKER. Key To Coreana er den tøffeste og sterkeste hoppa i flokken i V65-3. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- Skogli Vill (V65-2) er det lenge siden jeg har vært borti og jeg kjenner ikke til dagsformen. Det er nok smyg og en premie som gjelder.

- Det samme gjelder for Aron Swiss (V65-5) som står vondt til spormessig.

- Myrviks Frida (V65-6) skal smyge med, og det er en best mulig premie som gjelder, forteller Austevoll uten særlig med ambisjoner med ett unntak.

Med Key To Koreana skal han være først i mål.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!