Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny seier for Killi

Sterk Killi-triumf i Snowmass

Vant foran Maggie Voisin fra USA og briten Isabel Atkin.

SEIER: Johanne Killi vant slopestyle i Snowmass. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA/NTB Scanpix
SEIER: Johanne Killi vant slopestyle i Snowmass. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen kunne gjøre noe med Johanne Killi i verdenscuprennet i slopestyle i amerikanske Snowmass.

- Dette er ganske sykt. Siste trening før rennet var ikke så bra, men jeg klarte å sette sammen et bra «run» i konkurransen. Det kjennes kjempebra å vinne, sier Killi til NTB.

20-åringen viser god form en knapp måned før OL i Pyeongchang. Lørdag slo hun til med 91,60 poeng og seier i Snowmass. Voisin endte på 89,00, mens Atkin hadde 87,80.

- Dette gir meg selvtillit før Pyeongchang, helt klart. Samtidig vet jeg at jeg har ting å jobbe med før OL, sier Killi.

Tiril Sjåstad Christiansen ble nest best av de norske friskierne med sin 15.-plass, mens Sandra Eie ble nummer 28. Ingen av de to kom til finalen.

På herresiden var det også strålende norsk innsats. Ferdinand Dahl (94,60 poeng) ble kun slått av sveitseren Andri Ragletti. Øystein Bråten ble treer, kun 0,40 poeng bak landsmannen Dahl. Ragletti endte på 95,00 poeng.

- Tre pallplasser av seks mulige! Det er kjempeartig. Det kjennes som om at alle på laget har muligheten til å vinne når det stemmer i konkurranse, sier Killi.

Christian Nummedal (37.-plass), Eirik Sæterøy (63.) og Felix Stridsberg-Usterud (69.) tok seg ikke til finale i Snowmass.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!