Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sterk Myggen-debut

Erik Mykland fikk en drømmestart på sin Bundesliga-karriere, men 1860 München kastet bort en 2-0-ledelse i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge det tyske nyhetsbyrået DPA var «Myggen» strålende i starten av oppgjøret på Volksparkstadion. En målgivende pasning ble det også på den nyinnkjøpte midtbanemannen.

Han ble også kåret til sitt lags bestemann i spillervurderingen. 1860 München ledet 2-0 etter bare sju minutter, men før pause hadde vertene Hamburger SV utlignet til 2-2.

Det første målet kom etter en lekker Myggen-pasning til australske Paul Agostino, og Martin Max doblet ledelsen før Hamburg tok seg sammen.

Vertene traff stolpen en gang etter pause, mens 1860 München hadde to skudd i stengene i 2. omgangen. Myklands lag spilte de siste seks minuttene med bare ti mann. Østerrikeren Martin Stranzl fikk sitt andre gule kort og ble sendt av banen.

Myggen debuterte mot Leeds (1-2-tap) onsdag, og et kutt i ankelen etter et sammenstøt med Eirik Bakke plaget ham i oppkjøringen til lørdagskampen. Like fullt spilte han samtlige 90 minutter i serieåpningen.

(NTB)