Sterk prestasjon

Sykkelveteranen Mark Cavendish tok sin andre strake spurtseier på den tredje etappen av sykkelrittet Tour of Turkey. Kristoffer Halvorsen ble nummer fire.

NUMMER FIRE: Kristoffer Halvorsen - her fra presentasjonen tidligere i uka. Foto: NTB
NUMMER FIRE: Kristoffer Halvorsen - her fra presentasjonen tidligere i uka. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Cavendish var sterkest på de siste meterne av den 212,6 kilometer lange etappen fra Beysehir til Alanya. Dermed fulgte han opp seieren på mandagens etappe med start og mål i Konya.

Det norske Uno-X-laget er på startstreken i Tyrkia og har vært med å prege resultatlistene. Tirsdag var det Kristoffer Halvorsen som viste muskler.

Sørlendingen satt i fronten da spurten gikk, men nådde ikke helt opp. Han krysset imidlertid målstreken til en meget sterk fjerdeplass.

Belgiske Jasper Philipsen, som nylig vant World Tour-rittet Schjeldeprijs, fulgte nærmest etappevinner Cavendish. Polske Stanislaw Aniolkowski ble nummer tre.

De to etappeseirene til Cavendish er 35-åringens aller første etter at han foran årets sesong signerte for stjernespekkede Deceuninck-Quick-Step. Totalt har sykkelprofilen fra Isle of Man tatt 148 proffseirer i karrieren.

Cavendish leder også rittet i Tyrkia sammenlagt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer