Sterk seier

Endelig ble det poeng i banken igjen for Elverum etter at Mesjkov Brest fra Hviterussland ble slått 33-31 i håndballens mesterliga torsdag kveld.

KUNNE JUBLE: Elverum-trener Børge Lund og resten av spillerne, her fra en tidligere Champions League-kamp. Foto: Geir Olsen / NTB
KUNNE JUBLE: Elverum-trener Børge Lund og resten av spillerne, her fra en tidligere Champions League-kamp. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert

Elverum hadde ikke tatt poeng i årets turnering siden Porto ble slått i den første kampen i gruppa.

Hviterusserne hadde vært gode med fire seirer og én uavgjort på de åtte første kampene, og de hang med hele veien i Terningen Arena også. Laget fra øst ledet 17-16 til pause, men mistet litt av gnisten i 2. omgang.

Elverum var nær å ta poeng mot sterke Flensburg-Handewitt sist, og denne gangen klarte de det så vidt. De ledet 31-30 med to minutter igjen å spille.

Elverum-keeper Emil Imsgard bidro med noen viktige redninger i 2. omgang da kampen sto og vippet.

- Vi gjør ikke vår beste kamp, men vi var gode i avgjørende situasjoner og dro det i land. Det var godt å få poeng på kontoen. Vi snudde til vår fordel og er et lag i utvikling, sa Elverum-trener Børge Lund til Viaplay.

Mesjkov Brest vant 29-27 over Elverum i det første oppgjøret. Torsdag var det Elverum som var det beste laget av de to.

Dominik Máthé, Alexander Blonz og Luc Abalo scoret alle fem mål for Elverum. Vladimir Vranjes gjorde sju for bortelaget og ble kampens toppscorer.

Etter åtte kamper står Elverum med fire poeng. Det gi en nest sisteplass i gruppe A, men håpet er ikke ute om å ta seg til et omspill som avgjør de siste kvartfinalebillettene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer