<strong>26 POENG:</strong> Dwayne Wade var toneangivende da Miami Heat vant.Foto: SCANPIX/AP/Jeffrey Phelps
26 POENG: Dwayne Wade var toneangivende da Miami Heat vant.Foto: SCANPIX/AP/Jeffrey Phelps Vis mer

Sterk sluttspurt ga Heat storseier

Dwayne Wade scoret 26 poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Philadelphia 76ers har overraskende vært blant de beste lagene i sin NBA-avdeling, men fredag ble det stortap for Miami Heat.

Dwyane Wade scoret 26 poeng, mens LeBron James leverte 19 og hentet 12 returer i Heats 99-79 seier på bortebane. Det kom etter en sluttspurt der gjestene vant 15-0 og rykket fra 76ers.

- Vi ville komme hit og bevise hva vi kan, og det gjorde vi i kveld. Det var trolig den beste kampen vi har spilt i sesongen med tanke på at vi spilte hardt og kommuniserte bra i begge ender, sa James.

Seieren var den niende på de elleve siste kampene for Heat. 76ers kom fra fire strake hjemmeseirer før møtet med Miami-laget, men Thaddeus Young, som scoret 16 poeng, lot seg ikke prege av tapet.

- Vi visste det kom til å komme tøffe tider, men vi klarer oss. Vi vet vi er et godt lag. Ingen får henge med hodet, sa han.

Borteseier ble det også for Los Angeles Lakers, som har slitt i sesongstarten. Fredag var Andrew Bynum (22 poeng) og Kobe Bryant (20) sentrale i 93-89-seieren over Denver Nuggets.

Paul George satte inn sju trepoengere og leverte karrierebeste med 30 poeng da Indiana Pacers slo Dallas Mavericks 98-87. Mavericks-stjernen Dirk Nowitzki noterte seg for samme poengsum, men kunne ikke redde sitt lag.

36 poeng ble det for Kevin Durant da Oklahoma City Thunder slo Memphis Grizzlies 101-94 på bortebane. Paul Pierce var også i scoringsform og gjorde 30 poeng da Boston Celtics tok en knepen 91-89-seier over Knicks i New York.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer