Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sterk spurt gir Byåsen håp

Men de får det likevel tøft i Ungarn.

(Dagbladet.no) Byåsen - Dunaferr 29-28. Da det gjensto fire minutter av kvartfinalen i EHF-cupen så det helsvart ut for trønderjentene.

Ungarerne ledet med tre mål og sjansene for avansement var mikroskopiske.

Men en fantastisk sluttspurt sikret ettmålsseier, og dermed er sjansene litt større. Ett mål før bortemøtet er derimot ikke mye, så det kommer til å bli vanskelig i returen.

Byåsen startet best og de ledet med tre mål til pause, men sju minutter inn i 2. omgang var Dunaferr i føringen.

Fire minutter før slutt var stillingen 25-28. Likevel ga ikke Byåsen opp.

Takket være fire kjappe Byåsen-mål - uten at ungarerne scoret - er det fortsatt lov å håpe på norsk avansement til semifinalen.

- Det blir kjempetøft i Ungarn. Vi skulle gjerne hatt mer å gå på, og det blir en helt annen kamp der nede, sier keeper Kari Grimsbø til adressa.no.

Marit Malm Frafjord, Gøril Snorroeggen og Marte Snorroeggen scoret fem mål hver for hjemmelaget. Bernadett Orso-Ferling ble kampens toppscorer med åtte fulltreffere.

VANT MED ETT MÅL: Camilla Herrem, Gøril og Marte Snorroeggen jubler her etter NM-seieren mot Larvik. Det ble seier i kveld også, men ett mål blir tøft å forsvare i Ungarn. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
VANT MED ETT MÅL: Camilla Herrem, Gøril og Marte Snorroeggen jubler her etter NM-seieren mot Larvik. Det ble seier i kveld også, men ett mål blir tøft å forsvare i Ungarn. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media