Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sterk vind i VM-byen

Trening utsatt - trøbbel for konkurransen?

Sterk vind på skiskytterstadion i Östersund gjør at mennenes trening onsdag formiddag blir forskjøvet med halvannen time.

Det var meningen at mennene som skal gå normaldistansen på 20 kilometer torsdag, skulle ha trent fra kl. 11 onsdag formiddag.

Det ble det ikke noe av, for de svært sterke vindene som feier over skiskytterstadion i VM-byen gjør trening umulig.

Meteorologene forteller at vinden kommer til å være på det sterkeste mellom klokka 10 og lunsj, men at det deretter vil bli roligere.

Derfor venter arrangørene at treningen mellom klokka 13.30 og 15.30 kommer til å gå som planlagt.

(NTB)

KAOS PÅ STADION: Sterk vind ødelegger trolig for ettermiddagens normaldistanse i skiskyting for kvinner i VM i Østersund. Vinden har revet ned kameraer, reklameboards, tak på kommentatorbokser og gjerder. Hvis dagens konkurranse blir avlyst, er det trolig av sikkerhetsmessige årsaker. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
KAOS PÅ STADION: Sterk vind ødelegger trolig for ettermiddagens normaldistanse i skiskyting for kvinner i VM i Østersund. Vinden har revet ned kameraer, reklameboards, tak på kommentatorbokser og gjerder. Hvis dagens konkurranse blir avlyst, er det trolig av sikkerhetsmessige årsaker. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media