Ryan Giggs' skandaler

Sterke anklager fra eksen

Hun hevder Ryan Giggs skallet til henne og ved en annen anledning kastet henne naken ut fra et hotellrom. Waliseren har vært involvert i flere offentlige skandaler.

MÅ I RETTEN: Rettssaken mot Ryan Giggs starter 8. august. Foto: Jon Super/Shutterstock/NTB
MÅ I RETTEN: Rettssaken mot Ryan Giggs starter 8. august. Foto: Jon Super/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kom meldingen om at tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs (48) gir seg som manager for det walisiske landslaget, fordi han ikke ønsker å «destabilisere eller risikere» Wales' VM-deltakelse. Årsaken er spekulasjonene rundt anklagene om voldsbruk mot ekskjæresten og søstera hennes.

Giggs har vært suspendert i påvente av en rettssak mot ham - som er berammet til 8. august. Den skal etter planen vare i fem dager.

«Samtidig som jeg har tiltro til rettssystemet vårt, hadde jeg håpet at saken ville kommet opp tidligere, slik at jeg kunne gå tilbake til jobben som manager. Det er ingen som har skyld i at saken har blitt utsatt. Jeg ønsker ikke at landets forberedelser for VM skal bli berørt, destabilisert eller risikert på noen som helst måte av den pågående interessen for denne saken», skriver Giggs i en pressemelding.

Giggs' advokat, Chris Dawe, uttalte at Giggs er «ekstremt skuffet» over at saken ikke vil gå på et tidligere tidspunkt. Coronapandemien og utsatte rettssaker som følge av smitten er årsaken.

Sterke anklager

Det var i november 2020 at Giggs ble arrestert etter mistanke om en voldshendelse mot ekskjæresten Kate Greville og hennes yngre søster, som er i 20-åra, i hans eget hjem i Worsley.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer