Sterke Arnold skal bygge opp Sturm Graz mot United

Sturm Graz får ekstramuskulær hjelp foran hjemmemøtet med Manchester United i kveld. Byens største sønn, og mannen som har fått hele arenaen oppkalt etter seg, Arnold Schwarzenegger, kommer innom hjemmegarderoben for å bygge opp sine helter i minuttene før kampstart.

En talsmann for Sturm Graz, Andy Thalhammer, sier dette om det ventede besøket av «The Terminator»:

- Han er en stor fan av klubben, og en legende i denne byen. Arnold vil gi laget ekstra motivasjon.

Schwarzenegger er født tre mil unna Graz, der han bygde seg opp som muskelmann, og seinere ble kjøpt opp av Hollywood. Men forbindelsen til favorittklubben i Østerrike har han pleiet med en helt annen ømhet enn den han viser på lerretet.

Så pass at byen Graz gjerne ville kalle opp kveldens mesterligaarena etter ham. Og slik ble det:

  • Arnold Schwarzenegger Stadion.

Litt surt

Noen borgere synes det er litt surt at Arnold selv ikke brukte en seddel fra sin millionformue for å støtte prosjektet. Langt flere er oppriktig sinte på at Schwarzenegger er så rent for liten. Stadion altså.

  • Den har bare plass til 15400 tilskuere. I utgangspunktet skulle kampen flyttes til Ernst Happel Stadion i Wien, som har plass til 80000.

Boikott

Men de lokale myndigheter i Graz insisterte på at en slik begivenhet skulle holdes innenfor bygrensa, og ga Arnold Schwarzenegger Stadion en injeksjon steroider i form av en ekstra tribune med plass til ytterligere 2300 tilskuere.

Men fortsatt altfor få - og det har før til en slags Grazbrann hos fotballfolket.

Tilhengerne truer med boikott. Knapt 13000 tilskuere er ventet.

THE TERMINATOR:</B> Arnold Schwarzenegger kommer på besøk i hjemmegarderoben foran møtet med Manchester United i kveld.