Rosenborg

Sterke reaksjoner: - Skandale

Lillestrøm ble offer for en enorm dommerfeil på Lerkendal. Rosenborg er oppe på medaljeplass etter viktig seier.

REAKSJONER: Espen Garnås og Lillestrøms keeper Mads Hedenstad roper etter offside. Casper Tengstedt registrerer at han kan juble. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
REAKSJONER: Espen Garnås og Lillestrøms keeper Mads Hedenstad roper etter offside. Casper Tengstedt registrerer at han kan juble. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Rosenborg - Lillestrøm 3-1

Allerede etter fem minutter smalt det på Lerkendal. Rosenborg-spiss Casper Tengstedt løp en ball i mål inne i feltet, og sendte trønderne i ledelsen.

Men reprisen viste at dansken var i en soleklar offside.

- Den er kjempeenkel, man skjønner ikke hvordan de kan bomme på noe sånn. Det er meget svakt av assistent- og hoveddommer, sa Christian Gauseth i Eurosports studio.

Sterke reaksjoner

Også TV 2s ekspert, Jesper Mathisen, reagerer.

- Jeg kan forstå at enkelte offsideavgjørelser er veldig vanskelig, men dette er en av de styggeste bommene jeg har sett denne sesongen. Det er ingenting i den situasjonen som gjør at den bør være vanskelig å få rett, og slike avgjørelser i så viktige kamper er selvfølgelig en aldri så liten skandale, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen til kanalen.

- Skjønner godt assistentdommer bommet på den offsiden på Lerkendal. Må være vanskelig å se! Takk Gud for VAR fra 2023, skriver Mathisen.

Like etter kunne Lillestrøm takke seg selv for at det sto 2-0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.