Sterke Ronaldo-anklager: Dokumentet som kan gi alvorlige konsekvenser

Cristiano Ronaldo skal ha kommet med sin versjon av det som skjedde på et hotellrom i Las Vegas, til egne advokater i 2009. Der Spiegel har publisert dette dokumentet, samtidig som Ronaldos advokat mener at dokumenter i saken er fabrikkert.

13. JUNI 2009: Dette bildet er fra kvelden i Las Vegas, hvor Katryn Mayorga (i midten) og Cristiano Ronaldo møttes. Det som skjedde seinere er det kun de to som vet. Foto: FLYNETPICTURES.COM / SPLASHNEWS.COM

/ NTB Scanpix
13. JUNI 2009: Dette bildet er fra kvelden i Las Vegas, hvor Katryn Mayorga (i midten) og Cristiano Ronaldo møttes. Det som skjedde seinere er det kun de to som vet. Foto: FLYNETPICTURES.COM / SPLASHNEWS.COM / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hva skjedde egentlig på soverommet til en av suitene på Palms Place i Las Vegas 13. juni 2009? Det er det bare superstjerne Cristiano Ronaldo (33) og Kathryn Mayorga (34), som på den tiden jobbet på en nattklubb, som vet.

Mayorga hevder Ronaldo voldtok henne, mens Ronaldo hevder de to hadde frivillig sex (ifølge dokumenter som Der Spiegel har publisert).

Det har nylig blitt åpnet en ny etterforskning av saken og det er ikke noen tvil om at Cristiano Ronaldo går en tøff vinter i møte, uansett utfall.

Her ser vi nærmere på hva som har skjedd så langt, etter at nyheten brøt ut i tyske Der Spiegel:

28. september: Oppslag i Der Spiegel

Det var først i fjor de alvorlige anklagene ble kjent for offentligheten: Velrenommerte Der Spiegel skrev da om en amerikansk kvinne som hevdet hun ble voldtatt på et hotellrom i Las Vegas av Ronaldo tilbake i 2009.

Der Spiegel fikk kjennskap til anklagene gjennom dokumenter fra Football Leaks. Nettstedet sto den gang for omfattende avsløringer i internasjonal fotball. Du kan lese mer om det i denne artikkelen.

Der Spiegel hevder at Ronaldo skal ha betalt kvinnen, rundt tre millioner norske kroner, for å skrive under på en taushetsavtale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer