Sterke, sexy Serena

Hun tjener millioner på sporten sin, og hun går ikke av veien for å banke søsteren sin for å nå toppen. I helgen vant Serena Williams sin fjerde Grand Slam-tittel i single.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er en «Serena Slam», fleipet Serena Williams etter at hun hadde feid storesøster Venus av banen i to strake sett.

US Open, den største turneringen i USA, har blitt en ren familieaffære for søstrene Williams. De har vunnet finalen fire ganger på rad siden 1999, og ingen tviler et sekund på at de kan vinne neste år også.

Gettotennis

Lørdag vant hun sin tredje Grand Slam-tittel i år. Det begynte med Roland Garros i Paris, deretter Wimbledon i London og nå US Open i New York. Vinner hun Australian Open i januar, blir hun historisk. Det er nemlig ikke mange som vinner alle fire Grand Slam-turneringene på ett år.

Da hun var tre, dro Serenas far, Richard Williams, henne og storesøster Venus med i parken for å spille tennis. Nabolaget var ikke akkurat hvit, rikt og trygt. Scenen var totalt motsatt av hva man forbinder med tennis og sjusifrede dollarsjekker.

Parken lå i gettoen i Los Angles. Det var dopsalg og søppel, på og rundt banen. En gang måtte jentene søke dekning fordi to ungdomsgjenger skjøt mot hverandre med skarpt i et gjengoppgjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer