Sterkt av Kjemperud/Skarlund

– Beste kampen vi noen gang har spilt.

Jørre Kjemperud og Tarjei Skarlund endte på en sterk 5. plass i verdensserie-turneringen i sandvolleyball i Portugal. Det er det beste de noen gang har oppnådd sammen.

Lørdag ble det først seier mot Kais og Vesik fra Estland med klare 21-14 og 21-15. Estlenderne er ranket som nummer fem i verden denne sesongen.


– Det er den beste kampen vi noen gang har spilt. Vi spilte bortimot prikkfritt, sier en meget fornøyd Tarjei Skarlund til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Men i kvartfinalen ble det stopp mot italienerne Lione og Varnier. Italia vant 2-1 etter settsifrene 23-21, 19-21 og 15-11. Også da spilte det norske laget en god kamp.

– Det var en fartsfylt kamp med mange lange ballvekslinger. Men på slutten av det tredje settet hadde italienerne marginene med seg, forteller Skarlund.

I neste uke er det Grand Slam-turnering i Sveits, mens det uka deretter er spill på hjemmebane i Stavanger. Og målet er helt klart for den norske dupoen.

– Det hadde vært veldig moro og hengt med til søndagen, det vil si minst semifinale. Vi mener at det absolutt er et realistisk mål, avslutter Tarjei Skarlund.

(ANB)

FORNØYDE: Jørre Kjemperud (t.h.) og Tarjei Skarlund sikret seg en sterk 5. plass i  verdensserie-turneringen i sandvolleyball i Portugal. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
FORNØYDE: Jørre Kjemperud (t.h.) og Tarjei Skarlund sikret seg en sterk 5. plass i verdensserie-turneringen i sandvolleyball i Portugal. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer