Sterkt av Valencia

John Carews Valencia vant 3-0 borte mot Spartak Moskva.

John Carew spilte fra start, men fikk denne gang ikke utrettet stort. Etter en tidlig scoring av Miguel Angel Angulo tettet Valencia igjen bakover og satset på giftig kontringsfotball. Det betalte seg med nye scoringer av Mista og Juan Sanchez i slutten av kampen.

Mista kom inn for Carew et snaut kvarter ut i 2. omgang på Dinamo stadion.

Angulo fikk tillit fra start på bekostning av Francisco Rufete, og det var spilt bare seks minutter da han forfulgte en flikk fra Carews spissmakker Pablo Aimar og sendte gjestene i føringen.

Baklengsmålet var et hardt slag for Spartak Moskva, som jaget sin første mesterligaseier på 13 kamper. Hjemmelaget kom aldri nærmere enn et skudd fra Maksim Kalinitsjenko etter en halvtime som keeper José Canizares måtte ha to forsøk på å fange.

Spartak Moskva hadde et visst press i 2. omgang, men to innbyttere samarbeidet om målet som punkterte spenningen i det 71. minutt. Valencia kontret, Rufete la inn og Mista bredsidet ballen i nettet.

Vertene gikk mer eller mindre i oppløsning, og en Spartak-spiller sendte en bakoverpasning i stolpen før den tredje innbytteren fastsatte resultatet i det 85. minutt. Aimar stjal ballen fra keeper Stanislav Tsjersjessov og fant Sanchez, som puttet ballen i mål.

Etter den overbevisende 2-0-seieren over Liverpool i forrige uke har Valencia en perfekt start på mesterligaen: To seirer, null baklengs og seks poeng.

(NTB)

TATT AV: John Carew spilte 58 minutter av kveldens kamp i Russland.