Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sterkt spill av Bjørnstad

Under stort press.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Henrik Bjørnstad er på delt 45. plass før siste runde i PGA-turneringen i Las Vegas. Han spilte seg opp 24 plasser med en 68-runde.

Han var oppe på delt 31. plass da hans tredjerunde ble avbrutt av mørke lørdag kveld.

Da var han fem slag under par på runden, men søndag innledet han med to bogeys før han fikk en ny birdie.

Sju birdies og tre bogeys ble dermed nordmannens fasit på runden. Sammenlagt er han ni under par i turneringen som er forsinket av dårlig vær.

Bjørnstad er ti slag bak Troy Matteson som leder, men bare fire slag bak spillerne på delt 12. plass. Nordmannen trenger en plassering i tetsjiktet om han skal få full spillerett på PGA-touren neste år.

Bjørnstad greide så vidt cuten i Las Vegas, men kan være på vei mot en god plassering om han følger opp storspillet fra lørdag.

Lørdag ble det birdie på 1., 3., 5., 9., 10. og 13. hull, bogey på 8. hull. Søndag fullførte Bjørnstad tredjerunden med bogey på 15. og 16. hull, birdie på 17. hull.

(NTB)

Henrik Bjørnstad spiller med kniven på strupen, og han leverer under press. Seks birdies og en bogey var nordmannens fasit på de 14 hullene han rakk å spille i tredjerunden i Las Vegas. Foto: Arnt E. Folvik
Henrik Bjørnstad spiller med kniven på strupen, og han leverer under press. Seks birdies og en bogey var nordmannens fasit på de 14 hullene han rakk å spille i tredjerunden i Las Vegas. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer