I DUELL:  Akkurat her er Raheem Sterling i duell med Chelseas treffsikre Cesc Fabregas - men nå foregår det en drakamp mellom Liverpool og Sterling.  Foto: NTB Scanpix
I DUELL: Akkurat her er Raheem Sterling i duell med Chelseas treffsikre Cesc Fabregas - men nå foregår det en drakamp mellom Liverpool og Sterling. Foto: NTB ScanpixVis mer

Sterling-agent slår tilbake: - Det har til dels blåst helt ut av proporsjoner

Skal i møter seinere i uka.

Raheem Sterlings agent hevder skriveriene om at Liverpool-spilleren vil be om å bli solgt er «til dels blåst ut av proporsjoner».

En rekke britiske medier meldte tirsdag at Sterling skal i samtaler med Liverpool-ledelsen fredag. Der vil 20-åringen angivelig gi beskjed om at han ikke lenger ønsker å spille fotball på Anfield.

Liverpool har tilbudt den fotrappe vingen en ny kontrakt med en ukelønn på over én million kroner, men den skal hovedpersonen og hans rådgivere ha takket nei til.

- Denne historien er til dels blåst helt ut av proporsjoner. Raheem og hans representanter skal møte Liverpool senere denne uken, så tar vi det derfra, sier agent Aidy Ward til radiokanalen talkSPORT.

Han hevder videre at Sterling vil gå til det omtalte møtet med et åpent sinn.

(NTB)