- Sterling bør be agenten sin holde kjeft, og han burde scoret hattrick mot United

Klar melding fra Neville.

FORTVILER: Raheem Sterling fortviler etter at dommeren blåser av kampen mellom Manchester United og Liverpool på søndag. Erkerivalen fra Manchester trakk det lengste strået og vant 3-0. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB SCANPIX
FORTVILER: Raheem Sterling fortviler etter at dommeren blåser av kampen mellom Manchester United og Liverpool på søndag. Erkerivalen fra Manchester trakk det lengste strået og vant 3-0. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To dager har gått siden det forsmedelige nederlaget på Old Trafford for Raheem Sterling og resten av Liverpool-troppen.

I etterspillet til kampen har mye kritikk blitt rettet mot både Mario Balotelli, Brendan Rodgers og Brad Jones, men også Sterling har fått gjennomgå for de forspilte sjansene.

- Burde scoret hattrick Dette kommer oppå de pågående kontraktsforhandlingene med klubben. Stjerneskuddet har nemlig takket nei til ett forslag, og i kulissene lurer blant annet Real Madrid. I alle fall om man skal tro ryktene.

Tidligere Manchester United-spiller og -trener Phil Neville mener Sterling må ta seg sammen, og mener aparatet rundt 20-åringen må slutte å fremme sin egen agenda.

- Dersom du vil ha en ny og bedre kontrakt, og dersom du vil gå til Real Madrid, er den beste måten å gjøre det på å score et hattrick på Old Trafford. Det burde han gjort på søndag, sier Neville ifølge Telegraph.

- Dersom jeg var han ville jeg tatt en samtale med agenten min og sagt: «Jeg ville holdt helt kjeft før jeg gjør mitt på fotballbanen».

Gir agenten skylda Neville forteller videre at han tror alt snakket om kontrakten og en mulig overgang til Real Madrid er distraherende for Sterling. At det rett og slett kan være med på å ødelegge for prestasjonene på fotballbanen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer