FÅR HJELP: Raheem Sterling forbereder seg til EM. Foto: NTB Scanpix/Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock
FÅR HJELP: Raheem Sterling forbereder seg til EM. Foto: NTB Scanpix/Matt McNulty/JMP/REX/ShutterstockVis mer

Sterling får hjelp av psykiater før EM

Jobber med å bli sterkere mentalt.

Manchester City-stjernen Raheem Sterling jobber med å bli sterkere mentalt i forberedelsene til sommerens fotball-EM. Driblefanten roser Englands lagpsykiater, Steve Peters.

Sterling har hatt en varierende sesong etter overgangen fra Liverpool til City i fjor sommer. Nå jobber kantspilleren ekstra med Peters, en psykiater han også jobbet med tidligere, som et ledd i å prestere bedre på banen.

- Peters hjelper meg til å bli sterkere mentalt. Han har definitivt hjulpet meg, sier Sterling, ifølge The Telegraph.

- De fleste på laget snakker med ham her (i England-leiren). Han lærer deg at mentalitet er nøkkelen, at det er viktig å stenge enkelte ting ute. Det er viktig å være helt fokusert på fotballen, legger 21-åringen til, og tilføyer at Peters også hjalp ham da han var i Liverpool.

Peters, som også har jobbet med Storbritannias OL-lag i sykling tidligere, er høyt aktet av landslagssjef Roy Hodgson, ifølge avisen.

Sterling ser stort fram til EM, der England er trukket i gruppe med Wales, Russland og Slovakia. 21-åringen håper å få bidra mye i mesterskapet.

- Det er utrolig tøff kamp om plassene. Det er høy kvalitet i dette laget, så man kan ikke ta noe for gitt. Det gjør i hvert fall ikke jeg, fastslår Sterling.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.