PÅ RADAREN: Zinedine Zidane bekrefter at Real Madrid følger tett med Raheem Sterling - akkurat som de gjorde med Gareth Bale i sin tid. Foto:
Reuters / Philip Brown
PÅ RADAREN: Zinedine Zidane bekrefter at Real Madrid følger tett med Raheem Sterling - akkurat som de gjorde med Gareth Bale i sin tid. Foto: Reuters / Philip BrownVis mer

Sterling fortsatt ikke enig med Liverpool. Nå følger Real Madrid med unggutten

- Vi vet hvem han er.

(Dagbladet): Forhandlingene mellom Raheem Sterling og Liverpool har pågått lenge, og foreløpig har ikke partene kommet til enighet om en kontrakt som binder 20-åringen til klubben i en ny periode.

Tidligere denne uka skrinla Sterling forhandlingene, før stilte han opp i et stort intervju med BBC som gjorde at Premier League-kollegene både advarte og ertet ham. Sterling fortalte den engelske statskanalen at han er smigret over interessen fra Manchester City og Arsenal.

Slike ting gjør at det knyttes usikkerhet rundt angrepsspillerens framtid i klubben. Nå har en ny klubb meldt sin interesse: Real Madrid.

- Følger med ham Det er Martin Ødegaards trener i Castilla, Zinedine Zidane, som bekrefter dette. Han betegner Sterling som en av de beste unge spillerne i verden.

- Vi vet hvem Raheem Sterling er, og selvsagt følger vi med ham, sier Zidane ifølge The Telegraph.

- Det er veldig få spillere i verden som kan forbedre Real madrid, så det er logisk at vi følger med de beste unge spillerne i verden. Vi fulgte Bale i over ett år, og det samme med Isco og Varane. Vi følger de beste unge spillerne i Europa, og hvis vi føler de kan tilføre Real Madrid noe, vil vi kontakte klubben og prøve å ta et steg, sier Zidane.

Ikke grådig Sterling skal ha uttalt at han drømmer om å spille et sted der det finnes mye sol, mens han prøver å finne ut hva han skal gjøre videre.

De langvarige forhandlingene med Liverpool har ført til kritikk mot angrepsspilleren, men Sterling sier han ikke er grådig.

- Jeg vil ikke bli sett på som en grådig 20-åring. Jeg vil bare bli sett på som en ung gutt som elsker å spille fotball og som gjør alt for laget, sa han i det mye omtalte intervjuet med BBC.