Raheem Sterling:

Sterling om Citys elleville form: - Vi er blitt nådeløse

- Jeg prøver å være så kald som mulig når jeg er inne i boksen, sier Sterling.

KANONFORM: Raheem Sterling (t.h.) er i kanonform for Manchester City om dagen. Her jubler han for scoring sammen med Kyle Walker i 2-1-kampen mot Huddersfield. Foto: Rui Vieira / AP / NTB Scanpix
KANONFORM: Raheem Sterling (t.h.) er i kanonform for Manchester City om dagen. Her jubler han for scoring sammen med Kyle Walker i 2-1-kampen mot Huddersfield. Foto: Rui Vieira / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester City har i høst vært en enorm dampveivals i Premier League. Raheem Sterling roser vinnermentaliteten etter at 12 av 13 ligakamper har gitt seier.

Hittil har de lyseblå tatt 37 av 39 mulige poeng. Det er den beste starten på en Premier League-sesong noensinne. Der City forrige sesong falt litt av etter en knallåpning og fikk svi for mye sjansesløseri, viser Pep Guardiolas lag nå helt andre takter.

I helgens 2-1-kamp mot Huddersfield kom riktignok Sterlings vinnermål helt på tampen, men det var en fullt fortjent City-seier. I løpet av 13 ligakamper har Manchester-klubben scoret hele 42 mål.

- Med den mentaliteten vi har vist denne sesongen, tvilte jeg ikke ett eneste sekund på at vi kom til å få uttelling til slutt. I år har vi prøvd å være nådeløse, og det viste vi i annenomgangen i dag, sa Sterling, ifølge Manchester Evening News , etter kampen mot Huddersfield.

I scoringsform

City havnet under rett før pause søndag. Sterling forteller om spillere som har hodet på rett plass, også når ikke alt går på skinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer