Sterling reagerer kraftig

Raheem Sterling reagerer kraftig på at engelske fans buet mot landslagskollega Joe Gomez i torsdagens EM-kvalifiseringskamp mellom England og Montenegro.

Fulgte kampen fra tribunen: Raheem Sterling ved siden av Liverpool-kaptein Jordan Henderson på Wembley torsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
Fulgte kampen fra tribunen: Raheem Sterling ved siden av Liverpool-kaptein Jordan Henderson på Wembley torsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool-forsvarer Joe Gomez ble byttet inn etter 70 minutter i EM-kvalifiseringskampen, som England vant 7-0 uten Sterling på banen.

Manchester City-spilleren var vraket etter at han kranglet med Gómez på landslagstrening mandag.

- Til alle engelske fans. Det var vanskelig for meg å se at en lagkamerat ble buet på for noe som er min skyld. Joe (Gómez) har ikke gjort noe galt. Å se en som jobber så hardt bli buet på når han kommer på banen, er ikke lett.

Også landslagssjef Gareth Southgate var skuffet over behandlingen Gómez fikk av supporterne.

- Jeg er veldig skuffet. Gómez har ikke gjort noe galt. Ingen engelske spillere bør bli buet på når de bærer landslagsdrakten, sa Southgate ifølge nyhetsbyrået DPA.

- Alle spillerne er skuffet.

Foranledningen til krangelen mellom Sterling og Gómez startet i søndagens Premier League-kamp mellom Liverpool og Manchester City søndag, der City tapte toppkampen 1–3.

Underveis i kampen røk Sterling og Gómez i tottene på hverandre, men City-spilleren hadde ikke lagt det bak seg da de to møttes på landslagstrening dagen etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer