Sterling scoret etter bare to minutter i City-debuten

Møter Roma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Roma - Manchester City (2-2, 5-4 etter straffekonk)

(Dagbladet): Det engelske rekordkjøpet Raheem Sterling fikk sin debut for Manchester City i dag da han var i startelleveren mot Roma.

Og han gjorde seg bemerket fra første stund. Først ved en pipekonsert fra tribunen etter et fall, men bare minuttet senere scoret han sitt første mål i den lyseblå drakta.

Spilt alene gjennom med keeper satte han ballen iskaldt i mål. 2 minutter og 20 sekunder, gikk det.

Men Roma utliknet etter åtte minutter. Miralem Pjanic satte ballen i mål til 1-1.

Tjue minutter senere var imidlertid Sterling i fokus igjen, da han ble felt innenfor Romas 16-meter og skulle hatt straffespark. Men så skjedde ikke.

TO MINUTTER: Raheem Sterling kunne vanskelig fått en bedre start på tiden i den lyseblå Manchester City-drakta. Foto:  EPA/JULIAN SMITH
TO MINUTTER: Raheem Sterling kunne vanskelig fått en bedre start på tiden i den lyseblå Manchester City-drakta. Foto: EPA/JULIAN SMITH Vis mer

City byttet ni spillere i pausen, blant dem Sterling.

Manchester City tok ledelsen på ny etter scoring av Kelechi Iheanacho. Fem minutter før full tid utliknet Roma ved Adem Ljajic og et lekkert fripark.

Det norske City-talentet Bersant Celina var ikke med i troppen til de lyseblå i dag.

Ved 90 minutters spill sto det 2-2 mellom lagene, og dermed skulle det hele avgjøres med en straffekonkurranse.

Yaya Toure bommet på sin straffe, og det så ut til å gå mot Roma-seier. Helt til Joe Hart våknet. Han satte først ett straffespark, før han reddet det neste forsøket fra Roma. Det neste gikk i stolpen, og dermed endte det med seier til City.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer