Sterling takket nei til ny Liverpool-kontrakt. Gerrard ber ham bli

- Det vil være det beste for karrieren hans.

BER HAM BLI: Lørdag kveld spiller Steven Gerrard (34) sin aller siste kamp på Anfield i Liverpools farger. Han ber Raheem Sterling om å følge hans eksempel og bli i klubben. Foto: Action Images / John Sibley
BER HAM BLI: Lørdag kveld spiller Steven Gerrard (34) sin aller siste kamp på Anfield i Liverpools farger. Han ber Raheem Sterling om å følge hans eksempel og bli i klubben. Foto: Action Images / John Sibley Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørdag kveld spiller Steven Gerrard (34) sin aller siste kamp på Anfield i Liverpools farger. Han ber Raheem Sterling om å følge hans eksempel og bli i klubben.

Sterling har avslått en kontrakt verdt mer enn 1,3 millioner kroner i uken, og det spekuleres i engelsk presse at han allerede har bestemt seg for å forlate klubben.

20-åringen er koblet til Manchester City, som antakeligvis kan tilby ham en langt bedre kontrakt.

- Jeg mener han burde skrive under på en ny kontrakt med Liverpool. Det ville være det beste for karrieren hans. Jeg kan ikke gjøre noe med situasjonen, men de unge spillerne i klubben kan ikke få en bedre manager å lære av enn Brendan Rodgers. Han er fantastisk og legger mye tid i hver spiller i stallen, sier han.

Gikk nesten til Chelsea Gerrard var nær ved å gå til Chelsea i både 2004 og spesielt 2005. Da var en overgang nær forestående, men Liverpools kaptein snudde i siste liten.

- Faren for unge spillere er at de vil ha mye altfor tidlig. De jakter det og går til en annen klubb. Der blir de bare et nummer. De får ikke oppmerksomheten eller omsorgen de trenger, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.