Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sterling tilbake mot Kosovo

Raheem Sterling er utelatt fra England-troppen som møter Montenegro torsdag. England-trener Gareth Southgate sier at angriperen er klar for spill igjen søndag.

SNART TILBAKE: Raheem Sterling skal spile igjen mot Kosovo. I bakgrunnen står Liverpool-spillerJoe Gomez. Foto: NTB Scanpix
SNART TILBAKE: Raheem Sterling skal spile igjen mot Kosovo. I bakgrunnen står Liverpool-spillerJoe Gomez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Raheem Sterling får ikke spille EM-kvalifiseringskampen mot Montenegro torsdag etter at han fortsatte å krangle med Joe Gómez etter kampen på Anfield søndag. Det ble klart tirsdag.

Likevel sier England-trener Gareth Southgate nå at Sterling mest sannsynlig blir å se søndag mot Kosovo.

– Vi har gått videre. Han har oppført seg eksemplarisk på trening. Han er med i gruppen og det er det viktigste. Han kommer til å være med oss på benken under kampen mot Montenegro. Han er tilbake med laget på treningsfeltet og nyter å spille fotball, sier Southgate ifølge BBC.

– Raheem og Joe prater med hverandre og jeg har sett at begge har hygget seg. Det er bra for laget, sier Manchester United-stopper Harry Maguire.

England trenger ett poeng fra de to gjenværende kvalifiseringskampene for å bli EM-klar. Det kan de få uten Sterling mot Montenegro torsdag, eller med City-stjernen mot Kosovo søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media