Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sterling tilbudt lønnsøkning på 400 000 i uka. Nekter å signere

Spiller sin 100. kamp på Old Trafford.

 TAKKET NEI:  The Telegraph skriver at Liverpool har tilbudt Raheem Sterling en ny kontrakt. Den skal 20-åringen ha takket nei til. Foto: Reuters/Phil Noble/NTB Scanpix.
TAKKET NEI: The Telegraph skriver at Liverpool har tilbudt Raheem Sterling en ny kontrakt. Den skal 20-åringen ha takket nei til. Foto: Reuters/Phil Noble/NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Det går ikke Liverpools vei om dagen. Laget ligger på en skuffende 9. plass etter 15 seriekamper, og tirsdag ble lille Basel for sterke og sendte de ut på hodet av Champions League.

Luis Suarez (solgt) og Daniel Sturridge (skadet) bar nærmest laget på sine skuldre i fjor. Uten «S&S», er det Raheem Sterling som har tatt over nøkkelrollen. Stortalentet har vært Liverpools beste spiller denne sesongen, til tross for at det tidvis også har buttet i mot for 20-åringen.

- Uakseptabelt Liverpool har kontrakt med talentet ut neste sesong, men ønsker nå å forbedre avtalen til den raske teknikkeren. I dag har landslagspilleren en avtale som gir ham rundt 340 000 i uka, pluss noen bonuser.

The Telegraph skriver at Liverpool nå har tilbudt Sterling en kontrakt verd nesten 800 000 i uka, pluss solide bonuser ved gode lagsprestasjoner i de store turneringene.

Siden sesongens Champions League-eventyr er over og en topplassering i ligaen er langt unna, skal Sterling ha sagt at tilbudet er langt fra akseptabelt.

Flere storklubber har vist interesse for unggutten som scoret ni ligamål i fjor. Selv om det ser ut som klubbene er langt unna hverandre i forhandlingene, har ikke Sterling ytret noe ønske om å forlate Anfield.

Ifølge avisens kilde, ønsker Sterling å fortsette under Rodgers som har blitt kjent for å utvikle unge spillere.

100. kamp Nettopp Rodgers er under et stort press for tiden. Søndag gjester Liverpool rivalen Manchester United, som har fått fart bpå skuta under Louis Van Gaal.

Kampen på Old Trafford blir Raheem Sterlings 100. kamp for de helrøde. I fjor jaktet Liverpool ligagull da de gjestet Old Trafford. Det endte med 3-0-seier for bortelaget.

- Å reise til Old Trafford og ta tre poeng forrige sesong, var helt strålende. Alle spillerne ønsker å kjenne på den samme følelsen igjen. Vi fikk et fantastisk resultat der forrige sesong, så vi skal prøve å ta med oss litt selvtillit og inspirasjon fra den opptredenen, og prøve å vinne kampen på søndag, sier midtbanespilleren Joe Allen til klubbens hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media