Sterling ut mot Juventus-stjerna: - Kan bare le

Fotballverden raser mot Leonardo Bonucci.

STØTTE: Raheem Sterling har selv opplevd rasisme og gir sin støtte til Moise Kean. Samtidig er han kritisk til Leonardo Bonuccis uttalelser. Foto: Reuters/Paul Childs
STØTTE: Raheem Sterling har selv opplevd rasisme og gir sin støtte til Moise Kean. Samtidig er han kritisk til Leonardo Bonuccis uttalelser. Foto: Reuters/Paul Childs Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Serieleder Juventus vant 2-0, men det var hendelsene underveis og kommentarene i etterkant av kampen som stjal oppmerksomheten.

Klubbens 19 år gamle stortalent, Moise Kean, feiret 2-0-scoringen foran hjemmefansen og mottok rasistiske tilrop i retur. Cagliaris supportere gjorde blant annet apelyder mot den mørkhudede angrepsspilleren.

Etter kampen kom Juventus' kaptein, Leonardo Bonucci, med kommentarer som har satt sinnene i kok.

- Kean vet at når han scorer et mål så må han fokusere på å feire sammen med lagkameratene. Han vet at han også kunne handlet på en annen måte. Det var rasistiske tilrop, Blaise (Matuidi, Juventus-spiller, journ.anm.), hørte det og ble sint. Jeg mener skylden er 50-50, fordi Moise skulle ikke ha gjort det og fansen skulle ikke ha reagert på den måten , uttalte han blant annet.

- Finnes ingen unnskyldning

Blant dem som har reagert på Bonuccis uttalelser, er England og Manchester Citys lynkant, Raheem Sterling.

I landslagspausen mottok han, Danny Rose og Callum Hudson-Odoi rasistiske tilrop under en bortekamp mot Montenegro, og Sterling har sånn sett nylig opplevd rasisme nært på kroppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer