GIKK FOR TRE LØVER: Raheem Sterling spilte sin første A-landskamp for England i privatkampen mot Sverige i november. Her i duell med Martin Olsson. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
GIKK FOR TRE LØVER: Raheem Sterling spilte sin første A-landskamp for England i privatkampen mot Sverige i november. Her i duell med Martin Olsson. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

Sterling valgte England foran Jamaica

- Jeg kunne bare ikke skifte.

Følg Boxing Day-fotballen i Fotballstudio fra kl. 16!

Liverpool-talentet Raheem Sterling (18) skal spille landskamper for England.

18-åringen har bestemt seg for å velge England foran fødelandet Jamaica. Nylig skrev Sterling under femårig kontrakt med Liverpool. Han spilte sin første A-landskamp for England i privatkampen mot Sverige i november.

- Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Som 15-åring satt jeg hjemme og håpet på en innkalling til G16-landslaget. Det å bli tatt ut på A-landslaget noen år senere er noe av det største som har skjedd meg, sier Sterling.

- Jeg har røtter fra Jamaica, men ingen derfor har prøvd å utøve press. Jeg kunne ikke snu ryggen til England. Jeg har kommet fram gjennom det engelske ungdomssystemet. Jeg ønsker å ta ytterligere steg, sier Sterling.

Han kan få en sentral rolle dersom England tar seg til Brasil-VM i 2014.

- Jeg kunne bare ikke skifte (land). Det er 100 prosent England heretter, sier Sterling.

(NTB)