Poengdeling mellom Burnley og Manchester City

Sterlings megamiss påførte City årets fjerde poengtap

Jóhann Berg Gudmundsson med sein utlikning.

KJEMPEBOM: Raheem Sterling får neppe sove godt i natt. Han bommet grovt fra tre meter, og ikke lenge etterpå utliknet Burnley. AFP PHOTO / Oli SCARFF
KJEMPEBOM: Raheem Sterling får neppe sove godt i natt. Han bommet grovt fra tre meter, og ikke lenge etterpå utliknet Burnley. AFP PHOTO / Oli SCARFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Burnley - Manchester City 1-1 (0-1)

(Dagbladet): Manchester City har vært utilnærmelige denne sesongen, og de underligste ting skal skje om ikke ligagullet blir deres i mai.

Selv om de nok vinner til slutt uansett, har det vært tegn til en liten formdupp den siste tiden. Tre av totalt fire poengtap i Premier League denne sesongen har kommet de seks siste kampene, og flere lag virker å ha funnet måter å temme ustoppelige City.

Mot Burnley tok gjestene ledelsen på vakkert vis, men en sein scoring av islandske Jóhann Berg Gudmundsson sørget for poengdeling på Turf Moor.

Gode defensivt

Burnley kan vise til en solid defensiv statistikk denne sesongen, og det er kun Manchester-klubbene, Chelsea og Tottenham som har sluppet inn færre mål.

Sean Dyches menn ligger på 7. plass i Premier League, noe som må kunne sies å være svært sterkt for et lag på deres størrelse.

Mot City prøvde de desperat å tette igjen bakover. Burnley klarte tidvis å hindre City fra å bryte gjennom med deres karakteristiske småspill, men de kommende mestrene har mange strenger å spille på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer