<strong> VIL IKKE VÆRE MED:</strong>  Flere britiske medier melder at Liverpool-stjerna Raheem Sterling skal ha gitt manager Brendan Rodgers (t.h) beskjed om at han ikke ønsker å være på klubbens treningsleir. Foto: NTB Scanpix/ Reuters / Lee Smith
VIL IKKE VÆRE MED: Flere britiske medier melder at Liverpool-stjerna Raheem Sterling skal ha gitt manager Brendan Rodgers (t.h) beskjed om at han ikke ønsker å være på klubbens treningsleir. Foto: NTB Scanpix/ Reuters / Lee Smith Vis mer

Sterlings siste påfunn: Nekter å bli med Liverpool på treningsleir

Vil tvinge fram en overgang til Manchester City.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Premier League-klubbene har denne uken samlet seg igjen etter en kort ferie. Så også Liverpool, som mandag startet opp igjen Merseyside.

Tilstedet var sommerens store overgangsnavn Raheem Sterling. Stortalentet som har kommet på kant med fansen, har blitt koblet til en rekke klubber. Klubben har allerede avslått to bud fra Manchester City på henholdsvis 380 millioner og 400 millioner kroner.

Klubben krever over 600 millioner for å selge 20-åringen, som tydeligvis ønsker å bytte ut rødt med lyseblått.

Vil bort En rekke britiske medier melder i dag at Sterling skal ha gitt manager Brendan Rodgers beskjed om at han ikke ønsker å være med på Liverpools pre-season til blant annet Thailand og Australia.

Det spekuleres derfor i at Manchester City denne uken vil å følge opp med et tredje bud på landslagsspilleren. Søndag setter Liverpool-troppen seg på flyet i retning Thailand. Skulle en overgang ikke være i boks til da, må Sterling bli med på turen, skriver Daily Mail.

Manchester City reiser forøvrig allerede i morgen til Australia for sin treningsleir.

Kontraktstilbud Det har vært hett rundt Raheem Sterling helt siden han i april avslørte at han hadde takket nei til forbedret kontrakt hos de røde. Under Premier League-avslutningen mot Stoke ble Sterling pepet på av Liverpool-tilhengerne.

Det samme skjedde da han mottok prisen som årets unge spiller i klubben.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer