Steua-treneren liker ikke Høgmo

Tror han kan overraske rumenerne i kveld.

(Dagbladet.no): Misforstå ikke, det er ikke personen Per-Mathias Høgmo Steua-trener Oleg Protasov ikke liker. Poenget hans er at Høgmo kommer inn som et friskt pust i et RBK-lag som er blitt både forutsigbare og dårlige.

- Den nye treneren er nødt til å endre ting på laget, og da kan det komme en del overraskelser, sier Protasov til Uefa.com.

Og som Høgmo allerede har flagget i Dagbladet blir det endringer. Ikke minst på det defensive. Og Høgmo ser gjerne at trønderne får et sårt tiltrengt selvtillitstilskudd i bortekampen i Bucuresti.

- Dette er en kjempemulighet til å skape noe positivt, sier Høgmo.

Men Protasov vet også at han møter et Rosenborg-lag som ikke har prestert dårligere i den hjemlige serien på mer enn de 13 årene de har hentet hjem seriemesterskapet. Ikke en gang i årene før det har laget slitt så mye som de gjør i år.

- Fordi de ikke har vunnet på en stund har de selvfølgelig problemer med moralen. De er et bra lag, men de er ikke veldig sterke, og selv om de har lang erfaring fra Champions League har vi en god sjanse til å kvalifisere oss, sier Protasov.

IKKE PERSONLIG: Oleg Protasov frykter overraskelsene Per-Mathias har på lager i kveldens kvalikkamp til Champions League.