IKKE POPULÆR: Steve Kean er ikke populær blant Blackburn-fansen. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / Scanpix
IKKE POPULÆR: Steve Kean er ikke populær blant Blackburn-fansen. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / ScanpixVis mer

Steve Kean følges av livvakt døgnet rundt

Sinte supportere planla konfrontasjon på restaurant.

(Dagbladet): Blackburn-manager Steve Kean har måtte tåle buing, sjikane og protestsanger i sin tid som Blackburn-manager.

Tottenham-manager Harry Redknapp har kalt hetsen mot Kean for «grufull», og Alex Ferguson sa før jul at han «aldri hadde sett noe lignende».

- Det er forferdelig å se på, og det taler ikke akkurat til fordel for dagens samfunn når en ser slik oppførsel fra supporterne, sa Ferguson.

Livvakter I et intervju med The Times i dag, forteller Kean at han må ha livvakter rundt seg til enhver tid.

- Jeg var på en restaurant med familien for et par måneder siden, og fikk en tekstmelding av en venn som ba meg være forsiktig. Han fortalte at en aktivistgruppe mobiliserte på Twitter, og at de hadde identifisert restauranten jeg var på for å konfrontere meg, sier Kean til avisa ifølge sportinglife.com.

- Jeg viste tekstmeldingen til min kone, og vi ble enige om å dra med en gang. Vi fortalte ikke barna om det, vi ville ikke skremme dem. Vi sa at det var et bra sted like rundt hjørnet der vi kunne spise litt pudding.

Syvende dan Kean forteller at fyren som passer på ham har svart belte i karate (syvende dan), og «vet hvordan han skal passe på seg selv».

- Det er litt merkelig å ha ham rundt seg hele tiden, men det er noen fordeler også. Han er jævlig interessant å snakke med, for eksempel.

Blackburn ligger på 17. plass i Premier League. Til helga møter de Manchester City på Etihad Stadium i Manchester. Sist gang de var i byen vant de 3-2 mot Manchester United.

PASSES PÅ: Blackburn-manager Steve Kean fotfølges av livvakt til enhver tid. Foto: AP Photo / Tim Hales
PASSES PÅ: Blackburn-manager Steve Kean fotfølges av livvakt til enhver tid. Foto: AP Photo / Tim Hales Vis mer