Steven Gerrard (36) legger opp

Bekrefter selv i pressemelding.

SLUTT: Liverpool-legenden Steven Gerrard legger opp. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Liverpool-legenden Steven Gerrard legger opp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Steven Gerrard (36) legger opp som fotballspiller. Det bekrefter han selv i en pressemelding gjengitt i britisk presse.

- Jeg kan bekrefte at jeg legger opp som profesjonell fotballspiller. Som tenåring ble barndomsdrømmen min oppfylt da jeg dro på meg den berømte røde drakta til Liverpool. Da jeg debuterte mot Blackburn i november 1998, kunne jeg aldri forestilt meg det som skulle skje de neste 18 åra. Jeg føler meg heldig og jeg har opplevd så mange høydepunkter. Jeg er stolt over å ha spilt over 700 kamper for Liverpool, mange som kaptein, sier Gerrard.

Steven Gerrard avsluttet nylig karrieren i USA og Los Angeles Galaxy. 36-åringen kom til Galaxy i fjor sommer etter å ha spilt for Liverpool i ei årrekke.

- Jeg føler meg priviligert over å ha spilt 114 landskamper for England og vært kaptein for landet. Jeg vil alltid se tilbake på det med stolthet. Jeg er heldig som har hatt den karrieren jeg har hatt og det hadde ikke vært mulig uten all støtten, sier Gerrard.

Han retter en spesiell takk til klubben i sitt hjerte.

- Først, takk til alle i Liverpool Football Club. Jeg er stolt over å ha spilt der i så mange år og opplevd så mye i klubben. Jeg har spilt med fantastiske spiller eog under fantastiske managere. Samtidig vil jeg takke alle i støtteapparatet. En spesiell takk til Steve Heighway, Dave Shannon og Hugh McAuley, som trodde på meg da jeg kom til Liverpool og hjalp meg å oppfylle drømmen. Takk til fansen til Liverpool, England og LA Galaxy for utrolig støtte. Deres støtte og lojalitet har betydd alt, sier Gerrard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer